HORIZONTALNI PODMETAČ ZA ARMATURU (H-20)

H2

Koristi se za odvajanje armaturne mreže i armature od vodoravne i uspravne oplate u visini od 20 mm, i za betonsko željezo debljine od 6 do 16 mm. Proizvodimo ga isključivo od originalnog granulata PE i PP što mu daje izrazitu čvrstoću i žilavost. Pakiramo ga u plastične vrećice po 200 komada.

VERTIKALNI PODMETAČ ZA ARMATURU ZVIJEZDA (Z-20 Z-25 Z-30)

Z20

Koristi se za odvajanje armaturne mreže i armature od okomite oplate u visini od 20mm, 25mm i 30 mm, za betonsko željezo debljine od 6 do cca 16 mm. Proizvodimo ga isključivo od originalnog PE i PP granulata što mu da je izrazitu čvrstoću i žilavost. Pakiramo ga u plastične vrećice po 200 komada.

PODMETAČ ZA ARMATURNU MREŽU KOLUT (KO-25)

KO-25

Koristi se za odvajanje armaturne mreže i armature od vodoravne i uspravne oplate u visini od 25 mm. Proizvodimo ga isključivo od originalnog PE i PP granulata što mu daje izuzetnu žilavost i čvrstoću. Pakiramo ga u snop po 50 komada.

PODMETAČ ZA HORIZONTALNU I VERTIKALNU ARMATURNU MREŽU KVADRAT (KV-20)

KV-20

Koristi se za odvajanje armaturne mreže i armature od vodoravne i uspravne oplate u visini od 20 mm. Proizvodimo ga isključivo od originalnog PE i PP granulata, što mu daje izuzetnu čvrstoću i žilavost. Pakiramo u snop od 50 komada.

PRIČVRSNICA ZA HERAKLIT BORIĆ S GLAVOM R=50 mm (BR50-120 BR50-150)

BR50

Koristi se za pričvršćivanje kombi ploča ili heraklita. Proizvodimo ga u dimenzijama 120mm i 150 mm, a promjer glave iznosi 50 mm, zbog čega sigurno prijanja uz površinu koja se pričvršćuje i ne propada kroz heraklit. Proizvodimo ga isključivo od originalnog PE i PP materijala, tako da je izuzetne tvrdoće i žilavosti što mu daje jedinstvenu kvalitetu. Pakiramo ga u plastične vrećice po 100 komada.

KRIŽIĆ ZA STAKLENU OPEKU za debljinu fuge 10 mm (X-10, T-10)

X-10-cigla

T-10

Koristi se za zidanje staklenih opeka cementnom smjesom na razmak od 10 mm. T model koristi se za razmak rubnih opeka, a X model za opeka koje se zidaju u kontinuitetu. Tijelo križića sadrži utore u koje se utisne armatura - betonsko željezo debljine 6mm. Proizvodimo ga isključivo od originalnog materijala što im daje vrhunsku čvrstoću i žilavost. Pakiramo ih u plastične vrećice po 100 komada.

KRIŽIĆI ZA STAKLENU OPEKU za debljinu fuge 3 mm (X-3, T-3)

X-3

X-3-v2

Ovaj se križić, debljine 3 mm, koristi za razmak staklenih opeka na distancu od 3 mm. T model koristi se za odvajanje rubnih opeka, a X model za zidanje staklenih opeka u kontinuitetu. Proizvodimo ga isključivo od originalnog materijala što im daje vrhunsku čvrstoću i žilavost. Pakiramo ih u plastične vrećice po 100 komada.

KRIŽIĆ ZA STAKLENU OPEKU za debljinu fuge 10 mm univerzalni (U-10)

U-10

U-10-v2

Koristi se za zidanje staklenih opeka cementnom smjesom na razmak od 10 mm. Univerzalni model koristi se za rubnu distancu i za distancu između opeka. Proizvodimo ga isključivo od originalnog materijala što im daje vrhunsku čvrstoću i žilavost. Pakiramo ih u plastične vrećice po 100 komada.